Αυτό είναι το νέο smartphone της σειράς Galaxy A που κανένας μας δεν ζήτησε – Techmaniacs

Η Samsung έχει διαθέσει έναν απίστευτο αριθμό μεσαίου κόστους συσκευών στην επιτυχημένη σειρά Galaxy A, που απευθύνεται σε διάφορες κατηγορίες τιμών. Η εταιρεία σκοπεύει να κάνει το ίδιο και φέτος. Από το Samsung Galaxy A01 μέχρι το Galaxy A90 5G, υπάρχει κάτι για όλους στη μεσαίου κόστους σειρά, αλλά η εταιρεία φαίνεται πλέον ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο Galaxy A smartphone που κανείς μας δεν ζήτησε.

Η ομάδα του Price Raja,  δημοσίευσε υψηλής ανάλυσης renders της συσκευής που λένε ότι είναι το Galaxy A70e. Ωστόσο, δεν φαίνεται να αποτελεί μια έκδοση του Galaxy A70, του Galaxy A70s ή ακόμη και το νέο Galaxy A71. To Α70e έχει οθόνη 6.1 ιντσών Infinity V, με αρκετά μεγάλα bezels όπως ένα από τα πρώιμα Galaxy M budget smartphones, έναν σαρωτή στο πίσω μέρος και ένα microUSB port. Υπάρχει τριπλό σύστημα κάμερας σε κάθετη διάταξη και ένα headphone jack στην κορυφή.

Ένα smartphone με αυτά τα specs, μας κάνει να αναρωτιόμαστε για ποιον ακριβώς είναι μια τέτοια συσκευή. Και μόνο το microUSB port καθιστά τη συσκευή μη ουσιώδης, δεν υπάρχει χώρος για ένα microUSB port στις μέρες μας και σίγουρα όχι για μια συσκευή που είναι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy A70, ένα από τα πιο high end μοντέλα της μεσαίου κόστους σειράς της Samsung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *