Android 11 Beta 1 va sosi curând și pe smartphone-urile Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro și Poco F2 Pro – Mobilissimo.ro

După ce dimineață aflam că Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Professional au început să primească actualizarea stabilă la MIUI 12, iată că acum vine o altă veste bună pentru posesorii acestor terminale. Descoperim astfel că Android 11 Beta 1 va sosi curând pe Xiaomi Mi 10, Mi 10 Professional, dar și pe Poco F2 Professional – vestea fiind comunicată de paginile oficiale de Twitter MIUI și Poco World. 

Nu se știe clar când anume va sosi acest Beta pe telefoanele mai sus menționate, dar probabil până la closing de lună ar trebui să vedem actualizarea disponibilă pentru cei dornici să încerce noile funcții software program. Printre aceste noutăți aduse de Android 11 Beta 1 se numără notificările în format “bule” ca pe Messenger, o zonă de management pentru dispozitivele good și noi modalități de management media.

Poco F2 Pro

O altă noutate este regăsită la nivel de intimitate acolo unde Google aduce o permisiune temporară pentru locație, microfon și altele ce poate fi acordată o singură dată unei aplicații vizate. Există și opțiunea de resetare automată a permisiunilor acordate aplicațiilor atunci când acestea nu mai sunt folosite o perioadă îndelungată de timp.

Cel mai probabil acest replace la Android 11 Beta 1 pe telefoanele Xiaomi ne va oferi și un preview pentru MIUI 13. Nu avem detalii despre un program comparable Beta pentru modelele Redmi, dar aflăm că în perioada următoare, acest launch va ajunge pe telefoanele rivalilor precum Realme X50 Professional, OnePlus 8, OnePlus Eight Professional, dar și pe Oppo Discover X2 și X2 Professional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Zitub.com 2020