Cel mai recent joc al lui Amazon „Crucible” ar putea fi rivalul „Fortnite” – ProRally.ro

„Crucible”, care va fi lansat pe 20 mai, a fost întârziat de două ori din cauza Covid-19, potrivit managerului de franciză Colin Johanson. Mai întâi pentru că echipa de dezvoltare s-a adaptat să lucreze de acasă, apoi pentru că echipa a pus sub semnul întrebării calendarul unei lansări a jocului în timpul unei pandemii.

CNN Enterprise are o primă privire asupra jocului și șansa de a juca alături de alți dezvoltatori de presă și jocuri on-line.

Jocul este gratuit și disponibil doar pe laptop. Acesta combină elemente de jocuri de aventură și căutare, cum ar fi înfrângerea monștrilor pentru puncte de experiență, precum și caracteristici populare de trăgător.

„Nu am avut nicio îngrijorare cu privire la temele” Crucible „, care are loc pe o planetă fictivă la marginea unui spațiu cunoscut”, a declarat Louis Fortress, supervisor de studio al Relentless Studios, studioul Amazon Sport Studios Responsabil de joc. „Ne-am gândit cu adevărat la ce înseamnă să înceapă un joc chiar acum și, după multă gândire, am decis că a contribui la bucuria care a venit din jocuri a fost un mod mic de a oferi oamenilor ceva. lucru pozitiv chiar acum. „

Mai mulți analiști au declarat pentru CNN Enterprise că „Creuzetul” poate fi târziu.

„Aceste companii sunt ca niște tancuri petroliere uriașe care nu pot întoarce actual un ban. Ele iau o decizie, este nevoie de ani de execuție, iar până la ieșirea produsului, piața a schimbat complet direcția”, a spus a declarat David Cole, fondator și CEO al firmei de cercetare DFC Intelligence. „Creuzetul” și viitoarea „Lumea Nouă”, care a întârziat din nou, au fost titluri de înaltă calitate timp de three sau four ani. ”

„Lumea nouă” Amazon este un viitor joc multiplayer on-line de jocuri de rol programat pentru luna august. Are loc în secolul al 17-lea pe o insulă supranaturală misterioasă numită Aeternum, a declarat directorul jocului Scot Lane, la CNN Enterprise, în decembrie trecut.

În 2016, când Amazon a anunțat pentru prima dată „Crucible”, genul de battle royale, în care echipele sau jucătorii individuali se luptă pentru a fi ultimii în picioare, începea doar să decoleze. Jocuri precum „H1Z1” și „PlayerUnknown’s Battlegrounds” au ajutat la Battle Royale widespread ca gen.

„Apoi, bătălia royale a explodat și a devenit mai comună ca niciodată și cu adevărat globală. H1Z1” a fost widespread în câteva zone, dar „PUBG” a devenit cu adevărat world „, a spus creatorul PUBG Brandon Greene la CNN Enterprise într-un interviu în noiembrie trecut.

„Crucible”, care a fost inspirat în mod liber din franciza „Jocurile foamei”, a intrat inițial în această categorie.

Apoi, în 2017, Epic Video games a lansat „Fortnite” și
doi ani mai târziu a fost urmat de
Arte Electronice
((EA)„„ Legende apice ”. Cele două titluri gratuite de la Battle Royale au fost reușite. Chiar și francizele consacrate, precum „Tetris”, „Fallout” și „Name of Obligation”, s-au agățat de tendința de luptă royale.

În 2020, lupta royale este deja peste tot în joc, iar Amazon o știe.

„Am ajuns și la această concluzie și am plecat de la [battle royale] mult … Cred că „Creuzetul” este ceva foarte unic „, a spus directorul francizei, Johanson.

De-a lungul anilor, dezvoltatorii de jocuri au adăugat noi moduri la „Crucible”, făcând lupta royale să devină o caracteristică secundară. Toate modurile sunt jucător multiplayer versus jucător, dar „Crucible” depășește jocul „ultimul jucător în picioare” al regaliilor de luptă tradiționali. Există un mod în care jucătorii trebuie să surprindă goluri care amintesc mai mult de „League of Legends” sau „Dota 2”, și un alt mod în care echipele mai mari concurează și jucătorii au șansa de a se reînchide. În toate modurile, există creaturi asemănătoare cu Jurassic, care pască terenul pentru ca jucătorii să le atace, ceea ce este rar pentru jocurile Royale Battle.

Amazon nu are încă nicio recunoaștere a mărcii
braț de dezvoltare a joculuiAșadar, reputația lui va crește dacă fanii vor găsi „Crucible” sau următorul său joc multiplayer masiv „New World” distractiv și bine făcut, au spus analiștii.
Dar, indiferent de calitatea jocurilor, Amazon are deja un punct de vedere în industria jocurilor, oferind serviciile sale internet dezvoltatorilor importanți și atrăgând milioane de vizualizări pe pagini pe
Twitch, regele reside streaming.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *