De la ce anume incearca Google Chrome sa descurajeze site-urile web – Dojotech.ro

De la ce anume incearca Google Chrome sa descurajeze site-urile net

De la ce anume incearca Google Chrome sa descurajeze site-urile web

Compania Google din Statele Unite detine si dezvolta browserul Google Chrome. Aceasta companie e atat de influenta incat are capacitatea de a modela standardele internetului, in favoarea utilizatorilor de web. Conform unei noi stiri, compania lucreaza pentru a descuraja site-urile net de la anumite practici, prin browserul Chrome.

Compania Google din Statele Unite continua sa nu fie de acord cu notificarile sacaitoare trimise de unele site-uri net. The WindowsClub a descoperit ca compania Google din Statele Unite va testa o caracteristica care stabileste un timp de expirare pentru abonarile la notificari.

Va trebui sa activezi testul, dar iti va permite sa te decizi cand sa nu-ti mai apara notificari. Un web site net nu poate sacai pentru totdeauna prin notificari, sau sa abuzeze de notificari pentru a trimite reclame sau alt tip de continut, dupa o perioada de vreme in care credeai ca notificarile nu vor mai aparea.

In prezent, perioada implicita este setata la 90 de zile, dar nu va ramana neaparat asa. Aceasta functie care descurajeaza site-urile net sa trimita notificari abuzive este pregatita sa ajunga pe build-urile Canary ale browserului Google Chrome 86 al companiei din Statele Unite.

Ar putea trece ceva vreme pana cand acea caracteristica va aparea intr-o versiune beta a browserului Chrome, ce sa mai vorbim despre o versiune finala. Cu toate acestea, daca acea functie se lanseaza pe larg in browserul Google Chrome, ar putea descuraja site-urile net de la spam.

Ce parere ai despre ceea ce intentioneaza compania Google din Statele Unite pentru browserul sau Chrome? Crezi ca utilizatorii vor dori sa foloseasca o astfel de caracteristica? Esti de parere ca acea functie a browserului Chrome al companiei din SUA va fi in defavoarea site-urilor net legitime si de incredere?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Zitub.com 2020