JEDAN OD NAJBOLJIH PAMETNIH SATOVA NA TRŽIŠTU: Sada za samo 2.499 rsd! – Kurir

Sve popularniji pametni satovi polako zamenjuju one obične. Dizajn im je sve lepši i već su neizostavni modni dodatak bez kog ne mogu ni muškarci ni žene. Pored privlačnog izgleda, to je računar u malom. Nude funkcije sličnim onima koje poseduje mobilni telefon – upravljanje aplikacijama, pozivi, slanje i primanje sms poruka, poziva itd.

foto: Promo

Smart Watch White je jedan od najboljih pametnih satova na tržištu. Ima sve opcije kao i bilo koji drugi android mobilni telefon – slot za SIM i memorijsku karticu, kameru od 2mpx, bluetooth.

Može da radi potpuno nezavisno, kao zaseban mobilni telefon, ili kao bluetooth sat koji je povezan sa vašim telefonom.

foto: Promo

Ovaj Smart Watch dostupan je u crnoj, beloj i roze boji. Podržava micro sim karticu i moguće je proširiti memoriju sa micro SD karticom do 32GB. Neke od aplikacija koje poseduje su praćenje sna, pedometar, kalendar, podsetnik, kalkulator i dr.

Ostale karakteristike:

– 1.22 inch IPS touchscreen – Ekran rezolucije 240×240 mpx – Procesor: MTK6261D – Bluetooth verzija je 3.0 – Kompatibilan je sa Android uređajima od 4.0 – Baterija je 280 mAh.

U paketu dobijate vaš Smart Watch sat, kabl za punjenje i uputstvo na engleskom jeziku. Ovaj fenomenalan sat može biti vaš ako pozovete broj telefona 011/4420-502 radnim danima ili klikom OVDE po akcijskoj ceni od 2.499 rsd.

foto: Promo

* Asortiman svih proizvoda možete pogledati OVDE.

Promo tekst

Kurir


Autor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Zitub.com 2020