Logitech lanseaza StreamCam – WASD.ro

Logitech lanseaza o noua camera web pentru pasionatii de streaming.

StreamCam promite o rezolutie maxima de 1080p si 60 fps, USB-C 3.1, microfon incorporat, o diafragma de f/2.0 si posibilitatea de a fi montata atat pe orizontala, cat si pe verticala.

De asemenea, alaturi de soft-ul sau, Logitech Capture, beneficiaza si de un sistem de incadrare automata si stabilizare a imaginii, astfel ca daca te enervezi dupa ce te-a bătut un copil de 12 ani la LoL si te razbuni violent pe bietul birou, camera va detecta socul si îți va pastra fata in cadru.

Datorită diafragmei f/2.0, camera poate fi folosita si în medii mai intunecate. Insa lipsa unei surse de lumina poate veni cu frame- drop-uri, pentru ca printre feature-urile sale, StreamCam nu cuprinde si un Ring Light ca Razer Kiyo.

Este o camera dedicata oricarui tip de stream: Twitch, Instagram, Facebook, YouTube sau alte site-uri obscure, astfel ca functia de a filma pe verticala vine in special in ajutorul streamerilor de pe Social Media.

logitehc-stream-cam

Pentru PC este compatibila cu XSplit si OBS, dar Logitech spune ca pentru a fi folosita la potențialul maxim, este necesara downloadarea gratuita a software-ului dedicat: Logitech Capture.

Acesta a fost updatat special odata cu lansarea StreamCam cu mici tweak-uri: dark mode, noi efecte si texte live.

StreamCam va fi disponibila pe Logitech.com si în magazinele partenerilor incepand cu luna aprilie, la un pret recomandat de 769 RON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *