Pokémon Go werkt vanaf augustus niet meer op 32bit-Android-apparaten – Tweakers

Zeker. Ik heb het een jaar geleden denk ik nog eens gedaan en ik merkte dat het veel actiever was dan ik had gedacht.

Niet alleen kinderen, maar ook veel volwassenen die het spelen.

Ik liep rustig door een parkje naar een Raid toe, en het leek alsof heel het park er naartoe ging (5 sterren Raid) kleine kinderen maar ook 30 en 40+

Ik denk een halfjaar geleden o.i.d. was er nog een group day, en toen zag ik in de stad iedereen Pokemon Go spelen. Hele park zat vol met alle leeftijden.
De doelgroep dat vroeger als laatste op Hyves erbij kwamen (de “kind huisvrouwtjes”) die waren ook later pas bij Pokemon Go gekomen. En spelen het nog steeds zowat iedere dag. Allemaal max degree and many others.

Het valt niet echt op, tot je weet hoe / waar je moet kijken.
Als je het wil weten, obtain de app en ga het actief spelen. Ga naar 5 sterren raids and many others in parken, vooral als het lekker weer is. Zal je zien dat er verdacht veel mensen rondom die locatie staan. Allemaal op hun telefoon bezig.

Ook zag ik regelmatig auto’s staan, en toen de Raid voorbij was gingen er ineens een stuk of 5 auto’s wegrijden, zonder dat er mensen eerst naartoe liepen (die waren dus vanuit de auto mee aan het spelen met Raids)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Zitub.com 2020