Samsung Galaxy S20 Lite la orizont? O variantă mai ieftină a lui S20 ar fi în dezvoltare, cu numele “S20 Fan Edition” – Mobilissimo.ro

Samsung e gata să extindă seria de produse Galaxy S20 cu încă un mannequin, de această dată unul mai accesibil. Ar putea fi un Samsung Galaxy S20 Lite, dar şi ceva whole diferit, precum un Galaxy S20 Fan Version. Ce ştim despre nou venit aflaţi mai jos.

În primul rând iată nişte context: Galaxy S10 Lite este un telefon hit, oferind şi performanţă peste seria S10 şi o baterie excelentă, deci ar avea sens să vedem şi un S20 Lite. Surse citate de Sammobile afirmă că Samsung ar avea în dezvoltare un telefon cu numele de cod SM-G780 (World) şi SM-G781 (SUA). Ca idee Galaxy S10 Lite avea numele de cod SM-G770. Deocamdată numele produsului este de Galaxy S20 Fan Version, iar telefonul va sosi world în variante 4G şi 5G.

Specificaţiile nu sunt foarte clar cunoscute, dar speculaţii există. Ştim că va avea cel puţin 128 GB stocare, va rula Android 10 cu noul One UI 2.5 inaugurat de Galaxy Be aware 20. Putem doar să sperăm că aduce un procesor Snapdragon 865 pe tot globul, eight GB RAM sau chiar 12 şi o baterie la fel de generoasă ca S10 Lite (sau poate şi mai şi).

Probabil se face un compromis la design, cu o carcasă din plastic. Existenţa unui S20 Lite deschide şi drumul spre un Be aware 20 Lite, care ar putea debuta pe ultimate de an. Dacă Samsung vrea să facă un hit din acest S20 Lite trebuie să îi pună un preţ sub 3000 de lei, poate chiar 2500 de lei.

Probabil va veni cu o cameră triplă, ce embody un senzor Macro de 5 MP, unul telephoto de eight MP sau 64 MP sau ultrawide de 12/13 MP şi o cameră principală de 12 MP sau 48 MP să zicem.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Zitub.com 2020