Setarea pe care TREBUIE neapărat să o OPREȘTI la Windows 10. După ce vei face asta, nu-i vei mai da niciodată drumul! – Ziarul Naționl


Un număr tot mai mare de utilizatori acuză că Recreation Mode al Home windows 10 scade performanţele dispozitivelor lor.

În 2017, Microsoft a introdus Recreation Mode, un replace pentru Home windows 10 care ar fi trebuit să crească performanţele, totuşi, în ultimele luni, un număr tot mai mare de utilizatori acuză că, dimpotrivă, acest replace nu are efectul sperat. Aceştia acuză că Recreation Mode afectează o serie de jocuri precum Name of Responsibility: Warzone sau League of Legends şi că duce la probleme cu viteza de redare sau chiar la „îngheţarea” ecranului, notează PCgamer, citat de descopera.ro.

„Am construit un pc nou anul trecut şi am avut probleme cu procesorul grafic 5700 XT de atunci, sau aşa am crezut. Home windows a adăugat un > aparent, implicit, în unele actualizări, iar după ce l-am dezactivat în această seară, diferenţa este semnificativă. Problemele intermitente au dispărut de pe dispozitivul meu. Nu ştiu dacă este o soluţie consacrată pe care mulţi au încercat-o, dar m-am gândit să o voi public pentru oricine nu ştie încă”, a scris un utilizator pe o reţea de socializare.

Probleme asemănătoare au fost raportate şi de către alţi utilizatori care au recurs, în cele din urmă, la dezactivarea Recreation Mode; în plus, unul dintre cei mai mari producători de componente pentru computere plănuieşte, după cum ne arată declaraţiile unui inginer, să lanseze o investigaţie în acest sens.

Experţii şi utilizatorii care îşi postează problemele şi soluţiile on-line sunt de părere că este posibil ca aceste probleme să fie mai vechi şi că ultimele update-uri ale Home windows 10 să fi agravat această problemă. Totuşi, unii experţi subliniază faptul că este posibil ca la baza acestor probleme să fie procesoarele grafice Radeon RX 5000 sau, de ce nu, o combinaţie dintre problemele de smooth şi de laborious.

În cazul în care experimentaţi aceste probleme şi consideraţi că Recreation Mode s-ar putea afla la baza lor şi vreţi să îl dezactivaţi este simplu: urmaţi următoarea secvenţă: Settings > Gaming > Recreation Mode (coloana din stânga) > Off.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *