Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır? – Haber Ay

Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de çeşitli sosyal medya hesaplarına üyelikleri bulunan kişiler bu hesaplarının nasıl tamamı ile silebileceklerini merak ediyor.

Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de çeşitli sosyal medya hesaplarına üyelikleri bulunan kişiler bu hesaplarının nasıl tamamı ile silebileceklerini merak ediyor.

Swarm uygulaması kişilerin yer bildirimi yapmasını sağlayan ve bir dönem oldukça popüler olan bir uygulama olarak ön plana çıkmıştı. Fakat günümüzde popüler sosyal medya platformlarında da yer bildirimi yapma özelliğinin devreye girmesi ve Swarm kullanan kullanıcıların yapabildiği tüm etkinlikleri yapma imkanı sunması ile bu uygulamaya olan ilginin azaldığı görülüyor.

Swarm kullanıcıları bu noktada hesaplarını dondurmak isteseler de bu ne yazık ki mümkün olmuyor. Çünkü Swarm uygulaması hesap dondurma imkanı sunmuyor. Bu sebeple uygulama kullanıcıları için en web yol Swarm hesap silme oluyor. Çünkü eğer hesap silinmez ise kullanılmasa bile diğer kullanıcılar sizin kullanıcı bilgilerinizi görmeye devam ediyor.

Swarm Hesap Silme Aşamaları

Swarm hesabını silmek isteyen kullanıcıların bilmesi gereken en önemli husus ise cep telefonu ya da mobil cihaz üzerinden silme işlemi yapılamıyor. Bu sebeple hesap silme işleminin internet üzerinden gerçekleştirilmesi gerekiyor. Sorunsuz bir Swarm hesap silme aşamaları ise şu şekildedir;

  • Bilgisayarınızın web tarayıcısı üzerinden Foursquare hesap silme sayfası linkine tıklanması gerekiyor. Bu hyperlink dışından başka hiçbir yöntem ile silme işleminin yapılamayacağının unutulmaması gerekiyor.
  • Sitenin hesap silme sayfasına giriş yapıldıktan sonra kullanıcıların Swarm hesap bilgilerin ile giriş yapmaları gerekiyor.
  • Kullanıcı bilgileri ile başarılı bir şekilde giriş yaptıktan sonra karşınıza gelecek sayfada ki Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusuna sizin için uygun olan bir cevap vermeniz gerekiyor.
  •  Daha sonra ki aşamada ise sayfanın alt kısmında yer alan “Delete Account” butonu ile hesabınızı sorunsuz ve kalıcı bir şekilde silme imkanısa sahip oluyorsunuz.
  •  Bununla birlikte daha önceden uygulamaya kayıt noktasında Fb ile giriş yapmış ve “Delete Account” butonu aktif olmayan kullanıcıların hesaplarını silebilmeleri için öncelikle şifre belirlemesi ve tekrardan bu aşamaları kullanarak silme işlemini gerçekleştirmesi gerekiyor. Swarm hesapları silindikten sonra tüm bilgiler tamamen silini yor ve bir daha geri getirilmesi mümkün olmuyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Zitub.com 2020