Tíz fintech startuppal állhat össze az OTP – Portfolio

A banki digitalizációval, a digitális ügyfélélménnyel foglalkozunk Monetary and Company IT konferenciánk következő, június 3-ai ONLINE eseményén . Érdemes eljönni!

Az elmúlt években több mint 860 startup pályázott a programba, tavaly és tavalyelőtt 17 céget hívtak meg a kiválasztási időszak után. Idén a 13 támogatott cég hét európai országból érkezett.

A programban 370 alkalmazást fejlesztettek ki tavaly év végéig. Tíz projekt már lezárult, a cégekkelegyeztetnek egy hosszabb távú partnerség kialakításáról

– tette hozzá.

Kovács Antal, az OTP Financial institution vezérigazgató-helyettese hozzátette: a financial institution nyitott a startup világ irányába, időt, energiát és pénzt fektetnek abba, hogy együttműködjenek velük.

Ezt a célt szolgálja egyrészt az OTP digitális kockázati tőkealap – amely a fejlődőképes startup fintech vállalkozásokat kockázati tőkebefektetésekkel segíti -, másrészt az OTP 2017 őszén meghirdetett nemzetközi mentorprogramja. Az utóbbit koordinálja a financial institution innovációs központja, az OTP LAB.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X